Komentáře - A mužstvo 2009/2010

III. A třída okres Praha-západ(2009/2010)

Rk. Tým Záp + 0 - Skóre Body (Prav)
1. Jílové B 26 21 3 2 103: 40 66 ( 27)
2. D. Břežany 26 19 0 7 96: 43 57 ( 18)
3. Krňany 26 15 1 10 95: 69 46 ( 7)
4. Psáry 26 13 5 8 61: 52 44 ( 5)
5. Jesenice B 26 14 0 12 64: 69 42 ( 3)
6. Libeř 26 11 6 9 62: 55 39 ( 0)
7. Zvole B 26 11 4 11 75: 84 37 ( -2)
8. Vrané 26 10 6 10 52: 56 36 ( -3)
9. Slapy 26 10 2 14 57: 71 32 ( -7)
10. Bojanovice 26 8 7 11 63: 52 31 ( -8)
11. Hradištko B 26 9 3 14 61: 75 30 ( -9)
12. Hvozdnice B 26 7 4 15 54: 92 25 (-14)
13. D. Jirčany 26 5 5 16 24: 79 20 (-19)
14. K. Přívoz 26 4 4 18 44: 74 16 (-23)

Rk. Jméno

1. Jaroslav Hájek 15 3 0
2. Josef Nádraský 11 5 0
3. Martin Lukeš 9 1 0
4. Milan Lindenthal 4 3 0
5. Ondřej Kopp 3 0 0
6. Jakub Laštovka 2 0 0
7. Ladislav Matoušek 2 4 2
8. Pavel Zeman 2 8 1
9. Martin Šmíd 2 12 0
10. Ivan Pergler 2 9 0
11. Petr Vohralík 1 3 0
12. Tomáš Čeleda 1 2 0
13. Tomáš Petrák 1 1 0
14. Tomáš Sleza 1 1 0
15. Vilém Krmela 0 1 0


Sezóna 2009 / 2010

Branky : Lindenthal, vlastníSudí : LéblKomentář : Hned v prním utkání sezóny jsme jak se říká „dostali kotel“. Je ale třeba poznamenat, že Slapy hráli v silně oslabené sestavě, obvzláště pak v obraně. Zápas se příliš nepovedl Brankáři, který nese zodpovědnost za několik obdržených branek. Můžeme tedy jen doufat, že v nadcházejícím utkání již bude sestava kompletní a odehrajeme kvalitní match.

Sestava :

Kopp Šmíd
Petrák Čeleda Lukeš
T.Müller
Laštovka Lindenthal Chroust L.
Vohralík Pergler (c)

Branky : Nádraský, Laštovka, LukešSudí : TobiškaKomentář : První vítězství v podzimní sezóně nebylo vůbec jednoduché. Po zaspaném začátku jsme mohli být rádi, že Slovan Hradištko vedl po poločase pouze 0:2. Velká pochvala patří brankáři „Habymu“, který předváděl neskutečné zákroky. V druhé půlce jsme výrazně zlepšili hru a dostávali jsme se do šancí. Tu první využil kdo jiný než kanonýr Pepa Nádraský pozemní umístěnou střelou. Druhý gól přidal nový, poměrně na Slapské poměry technický utočník přezdívaný „Šimpy“ po hezkém pasu Milana Lindenthála. Náš tlak pokračoval a nakonec vyůstil v rozhodující branku, kterou dal Kuba Laštovka. Nebýt zpackaného prvního poločasu, tak jsme předvedli vskutku slušný výkon, postavený hlavně na skvěle „čapajícím“ Habym !

Sestava :

Kopp Šmíd
Zeman Čeleda Lukeš
T.Müller
Laštovka Lindenthal Nádraský (c)
Vohralík Pergler

Branky : PetrákSudí : PůčekKomentář : Na velice kvalitním hřišti v Jílovém, které soupeři můžeme pouze závidět jsme odkopali zápas na který bychom měli co nejdříve zapomenout a raději se poučit z chyb, které jsme předvedli. Především nedisciplinovanost obrany způsobila nelichotivé skóre 5:0 hned po prvním poločase. Byla také znát absence Pepíka Nádraského a tím pádem hra dopředu se rovnala téměř nule.Ve druhém poločasu došlo ke střídání gólmanů, ale ani to nezabránilo soupeři vstřelit 6. gól. Nakonec však čestný gól vystřelil Slapům Tomáš Petrák, zkušeným lobem.Konečné skóre 6:1 pro Jílové netřeba dále komentovat.

Sestava :Střídání : Krmela za Chrousta, Sooky za Lukeše, Panáček za Müllera

Kopp Šmíd
Petrák Čeleda Lukeš
T.Müller
Laštovka Lindenthal Chroust L.
Vohralík Pergler (c)

Branky : Nádraský, KoppSudí : FáraKomentář : Slapy přivítaly za slunného dne Bojanovice. Je známo, že proti tomuto soupeři nemůžeme najít recept na výhru už léta a tak sme na úvod zápasu začali zlehka a raději se soustředili na obranou činnost. Postupem času dostávala hra obrátky a šance byly na obou stranách, ale bezbrankový stav drželi dobře chytající gólmani. Až v závěru prvního poločasu se po standartní situaci prosadila hlavou nová posila Ondřej Kopp. Ve druhé půli ještě navýšil vedení svým typickým únikem na bránu Pepa Nádraský. Bojanovice pouze snížily na konečných 2:1. Zápas se velice povedl Habymu, jenž vychytal nespočet gólovek soupeře.

Sestava :Střídání : Krmela za Šmída, Sooky za Lukeše

Kopp Šmíd
Zeman Čeleda Lukeš
T.Müller
L.Matoušek Lindenthal Nádraský (c)
Vohralík Pergler

Branky : LaštovkaSudí : ČihákKomentář : V poměrně silné sestavě jsme nastoupili proti doposud bezbodové a trápící se Hvozdnici B. Je již tradicí, že Slapy darují body týmům, jenž se topý u dna tabulky. A tak jsme učinili i tentokrát a od "Šakalíků" z Hvozdnice si odvezly debakl v podobě 8 gólů !! Osobně jsem zápas neviděl, ale podle ohlasů to byla pořádná tragédie, možný důsledek Bušského posvícení, kde vetšina hráčů "ladila" formu do pozdních raních hodin :-)

Sestava :Střídání : Krmela za Čeledu a Sooky za Šmída

Kopp Šmíd
Zeman Čeleda Petrák
T.Müller
L.Matoušek Lindenthal Nádraský (c)
Vohralík Pergler

Branky : -Sudí : LéblKomentář : Výkon, tedy spíše herní mizerie by se dala přirovat k minulému utkání ve Hvozdnici. Dosti nejisté výkony brankáře, nedisciplinovaná obraná činnost a hlavně neproměňování šancí to jsou hlavní důvody, proč se Slapům nedaří. Když k tomu přidáme naprosto zbytečné vyloučení (2x), tak v dálce slyšíme znít IV. třídu. Je třeba, aby se někteří hráči nad sebou zamysleli, uklidnili a raději se na hřišti věnovali svému hernímu projevu.

Sestava :Střídání : Krmela za Šmída a Sooky za Petráka

Kopp Šmíd
Zeman Čeleda Petrák
Panáček
L.Matoušek Hájek Nádraský (c)
Vohralík Petrák

Branky : Zeman, Lindenthal z pen.Sudí : LéblKomentář : V tomto zápase Slapy měli ukázat, že už zapomněly na vysoké prohry z předešlých kol. Dokonce v úvodu utkání vedly 1:2 po přesné hlavičce Pavla Zemana a proměněné penaltě Milana Lindenthala (po faulu na Jardu Hájka). Jenže později opět nastaly komplikace v obraně a nejisté zákroky našeho gólmana a hele - skóre v poločase 4:2 pro Zvoli. Vetšinu utkání jsme soupeře doslova tlačili, ale nemohoucnost našich útočníků proměnit jasné šance trvala dále. Chybělo i to štěstí, ale ve fotbale se hraje na góly a tak Zvole přidala nakonec ještě jeden a ne zcela zaslouženě vyhrála 5:2. Hra Slap se pomalu, ale jistě zlepšuje, tak doufejme, že si v brzké době připíšeme 3 body za výhru.

Sestava :Střídání : M. Čeleda za Müllera, Petrák za Perglera, Svatoš za T.Čeledu

Kopp Šmíd
Zeman Čeleda Hájek
T.Müller
Lindenthal Laštovka Nádraský (c)
Vohralík Pergler

Branky : KoppSudí : NezhybaKomentář : Slapy poslední 3 zápasy prohrály, a tak se čekalo, že po dlouhé době konečně zabodují. Jak je známo, Vrané je hratelný soupeř se kterým se dá dokonce i vyhrát ! Hned v úvodu jsme toto potvrdili, když Ondra Kopp po pěkně zahraném rohu hlavičkoval přesně pod „víko“. V zápase jsme měli převahu, ale jako obvykle hlavním problémem bylo si přesně nahrát a vypracovat pořádnou akci. Naši útočníci vůbec nebyli využíváni. Soupeři se povedlo v závěru prvního poločasu vyrovnat. V drůhé půlce se nic významného nestalo (kromě natrženého ucha Jardy Hájka) a tak Slapy alespoň po dlouhé době získaly bod za remízu 1 : 1.

Sestava :Střídání : Šmíd za Koppa, Svatoš za Hájka

Kopp Petrák
Zeman Čeleda Lukeš
Panáček
Laštovka Hájek Nádraský (c)
Vohralík Pergler

Branky : -Sudí : NezhybaKomentář : Bez komentáře...

Sestava :Střídání : Čeleda za Perglera, Petrák za Šmída, Krmela za Laštovku

Kopp Šmíd
Zeman Laštovka Lukeš
Panáček
Lindenthal Hájek Nádraský (c)
Vohralík Pergler

Branky : 2x Lukeš, Hájek, Lindenthal, NádraskýSudí : LéblKomentář : Skóre jako v hokeji nasvědčuje, že šlo o velmi zajímavý a na góly bohatý zápas. V bráně tentokrát dostal šanci Marcel Čeleda, osvědčený čapák „Habásko“ zahříval lavičku. Jak už je téměř tradicí v každém utkání, že Slapy prohrávají hned od úvodu, tak ani dnes se nic nezměnilo. Přesná rána z přímého kopu znamenala vedení domácích 1:0, brankáři lze jen těžko něco vyčítat. Jakoby nás inkasovaný gól posílil a dostali jsme soupeře pod tlak, jenže se nechal úplně zbytečně vyloučit Láďa Matoušek (už po 2x v sezóně) a hráli jsme v oslabení. Jenže v dnešním utkaní fungovala spolupráce Lindenthal – Lukeš na výbornou a Slapy brzy utkání otočily, po gólech Lukeše. K tomu přidal pojistku v podobě gólu ještě Pepa Nádraský a do kabin jsme šli s vedením 1:3 !!. V druhé půli začal rozhodčí dělat ze hry gůláš a místo toho, aby odpískal regulérní penaltu pro nás, odpískal nespravedlivě pokutový kop proti nám ! Soupeř snížil na 2:3. Později se počet hráčů znovu vyrovnal, neboť po 2 žlutých odešel předčasně do sprch obránce domácích. Slapy si opět vytvářely hodně šancí a dostávaly se přes děravou obranu soupeře do zakončení, ale většinu znich zazdily. Až Milan Lindenthal se parádně opřel do míče z hranice velkého vápna a vymetl domácímu brankáři pavučinky ze šibenice. - 2:4. 5. gól přidal Jarda Hájek po individuálním průniku 2:5 pro nás. V závěru jsme přestali hrát a zbytečně jsme dali soupeři šanci zdramatizovat utkání na 4:5. Více už jsme však nedovolili. Je třeba vyzdvihnout výkony Martina „Šimpyho“ Lukeše a Milana Lindenthala, kteří předvedli nadstandardní výkony a především oni se zasloužili na vítězství Slap.

Sestava :Střídání : Pergler za Vohralíka, Petrák za Lukeše, Šmíd za Čeledu T.

Kopp Laštovka
Zeman Lindenthal Lukeš
M.Čeleda
L.Matoušek Nádraský (c) Hájek
Vohralík T.Čeleda

Branky : LindenthalSudí : VernerKomentář :Bez komentáře....

Sestava :Střídání : Petrák za Krmelu, Sooky za Petráka(zranění)

Kopp Šmíd
Zeman T.Čeleda Lukeš
T.Müller
Hájek Lindenthal Krmela
Vohralík Nádraský (c)

Branky : 2x Hájek, 2x Nádraský, LukešSudí : NezhybaKomentář : Bez komentáře....

Sestava :Střídání : Čeleda T. za Petráka, Sooky za Laštovku

Kopp Šmíd
Zeman T.Čeleda Lukeš
T.Müller
L.Matoušek Lindenthal Hájek
Vohralík Nádraský (c)

Branky : Hájek, LukešSudí : ČihákKomentář : Bez komentáře....

Sestava :Střídání : Petrák za Šmída

Kopp Šmíd
Zeman Laštovka Lukeš
T.Müller
L.Matoušek Nádraský (c) Hájek
Pergler T.Čeleda

(Konec podzimní části soutěže)

Jarní část soutěže 2010

Branky : 2x Lukeš,Nádraský,VohralíkSudí : FiloKomentář :Bez komentáře....

Sestava :Střídání : -

Branky : ZemanSudí : HypšKomentář :Bez komentáře....

Sestava :Střídání : -

Branky : L.MatoušekSudí : OrálekKomentář :Bez komentáře....

Sestava :Střídání : -

Branky : -Sudí : SlukaKomentář :     Slapy nastoupily proti již dobře známému týmu z Bojanovic. Kádr soupeře připomíná spíše spolek důchodců a tak každý doufal v naše vítězství.Navzdory faktu, že jsme byli silně oslabeni v obraně (nehráli Gogy a L.Matoušek) jsme šli do zápasu zvítězit. Ale ! Jen krátce by se dalo říci - nepříliš pohledný fotbal, připomínající pralesní ligu, takto by se dal shrnout první poločas. Ve druhém poločase jsme už začali hrát lépe, ale když Pepa Nádraský a následně Jarda Hájek zahodí 100% šance, nemůžeme potom myslet na zisk 3. bodů ! Slapy soupeře ke konci utkání jasně přehrávali, ale utkání ovlivnil nepřesný sudí, který nejspíše zapomněl červené karty doma, místo aby je rozdal Bojanovickým hráčům za jasné fauly ze zadu.     Na podobné "výkony" by Slapy měli raději zapomenout a snažit se po dlouhé době vyhrát.

Sestava :Střídání : Sleza za Sookyho

Vohralík Šmíd
Kopp T.Čeleda Nádraský(c)
M.Čeleda
Rákosník Hájek Sooky
Pergler Petrák

Branky : 2x Šmíd, Lukeš, L.MatoušekSudí : KubíkKomentář : 

    Za slunného dne Slapy přivítaly Hvozdnici B. Hned zpočátku utkání jsme se ujali vedení, sudí Kubík nařídil pokutový kop, který proměnil s přehledem Láďa Matoušek. Na další gól se nečekalo dlouho, nepříliš tvrdou střelu pohotově dopravil do brány Martin Lukeš a tak Slapy nečekaně vedly už 2:0. Hvozdnický B tým posilněn pár hráči z A mužstva náhle snížil na 2:1. Obrany obou celků byly dosti nedůsledné a tak o šance nebyla nouze. Po nadýchaném centru Ivana Perglera vsítil Martin Šmíd nekompromisní ranou další, již třetí gól Slap. Ale soupeř se nevzdával a do konce prvního poločasu snížil na 3:2.

    Ve druhém poločase hráli Slapy stále dobrý fotbal, dokonce přidali 4. gól, vstřelil ho opět doposud sváteční střelec Martin Šmíd. Skóre 4:2 pro Slapy vypadalo hezky, ale to by naši hráči nesměli přestat běhat, zbytečně ztrácet balóny a hrát bez nasazení. Soupeř znovu snížil na rozdíl jedné branky a za nedlouho se zrodila remíza 4:4, je třeba říci, že minimálně za 2 góly zodpovídá brankář, který tyto střely měl chytit, ale nebýt nedůsledné hře zejména v záložní řadě, nemuselo se to vůbec stát. Zápas asi nejvíce odnesl Tomáš Petrák, který měl tržnou ránu na hlavě po střetu s protihráčem a tak pravděpodobně nebude moci nastoupit za týden v Krňanech.

     Byla velká škoda ztratit už téměř jasné vítězství, ale nakonec i bod se počítá.

Sestava :Střídání : Tůma za Petráka, Sleza za Perglera, Sooky za Hájka

Kopp Šmíd
Matoušek T.Čeleda Lukeš
M.Čeleda
Zeman Hájek Petrák
Pergler Vohralík

Branky : HájekSudí : -Komentář :

-

Sestava :Střídání : -

Kopp Šmíd
Matoušek T.Čeleda Lukeš
M.Čeleda
Zeman Rákosník Hájek
Pergler Vohralík

Branky : 2x Hájek, 2x Nádraský, Lukeš, Sleza, vlastníSudí : Lébl

Komentář :    Kvůli absenci obou brankářů se musel do branky postavit ostřílený "čapák" Ota Jermář. Už zdálky budil obrovský respekt a proto neměl ani příliš práce a tak mohl v poklidu udělovat pokyny svým svěřencům. Soupeř přijel pouze v 10-ti hráčích a bylo to znát. Od začátku utkání Slapy jasně přehrávaly soupeře ze Zvole ve všech směrech. První gól vstřelil Martin Lukeš - jak jinak než tvrdou ranou z dálky. Zanedlouho si Zvole vstřelila ukázkového vlastence. Pak následoval úprk v podání Jardy Hájka, kterého zastavil až brankář faulem v pokutovém území za což také uviděl žlutou kartu, následně sám postižený nekompromisně zavěsil z pokutového kopu. Příznivé skóre pro Slapy, doupravil koncem prvního poločasu po dorážce Pepa Nádraský.        Zvole proti nám neměla žádnou šanci a tak Slapy stále útočily a zahazovaly šance. Zejména tedy "Makes". Další již 5. gól přidal opět Pepa Nádraský po pěkné akci. Došlo také k významné události, když se na hřiště dostal navrátilec Tomáš Sleza zvaný "Rýč", který vystřídal Ondru Koppa a následně se také dostalo za bořlivého skandování fanoušků na Broňu Sookyho, který šel místo Martina Lukeše. Slapy následně kopaly rohový kop, který se nečekaně dostal právě k Broňovi, přezdívanému Bruno (nebo-li postrach z Motorestu) a ten ho lehce prodloužil na zadní tyč, kde čekal Jarda Hájek a lehce zvyšoval už na 6:0. Dle Brunových slov to byl domluvený signál ;-). Ke konci utkání se prosadil dělovkou i Tomáš Sleza, který nevyslyšel rady, aby si zpracoval míč a jak se říká, prostě ho nakouřil přímo do brány z úctihodné dálky! Udělal dobře a podtrhl tak konečné skóre na 7:0 pro Slapy.    Sestava :Střídání : Sleza za Koppa, Sooky za Lukeše

Kopp Šmíd
Matoušek T.Čeleda Lukeš
Jermář
Tůma Hájek Nádraský(c)
Pergler Petrák

Branky : L. Matoušek, PerglerSudí : Lébl

Komentář :

    Slapy nastoupily ve stejné sestavě jako v minulém utkání. V bráně tedy musel opět nastoupit zkušený Ota Jermář. Avšak ani on nezabránil, aby se Vrané ujalo vedení, hlavou po rohovém kopu se prosadil Vranský hráč. Našemu týmu se vůbec nedařilo a to hlavně v záložní řadě, kde bylo plno zbytečných zmatků. Do poločasu Slapy vyrovnaly na 1:1, když se ve zmatku v pokutovém území soupeře, nejlépe zorientoval Láďa Matoušek a vstřelil branku.

    Soupeř nás jasně přehrával, ale také díky sudímu, který evidentně "připískával" domácím a hra často připomínala spíše karate ! Slapům nevyházelo téměř nic, navíc se hráči začali hádat mezi sebou a bylo po zápase. Vrané vstřelilo 2 laciné góly. Na to odpověděl až Ivan Pergler střelou téměř z půli hřiště, kdy gólman domácích k úžasu všech tuto střelu propustil za svá záda.

     Zápas silně ovlivněn rozhodčím, ale hlavně nedisciplinovanou hrou některých jednotlivců, i tak by se dal pár slovy shrnout tento zápas, na který bychom měli raději zapomenout a soustředit se na nadcházející duely.

Sestava :Střídání : Vohralík za Šmída

Kopp Šmíd
Matoušek T.Čeleda Lukeš
Jermář
Tůma Hájek Nádraský(c)
Pergler Petrák

Branky : 2x Nádraský, HájekSudí : Verner

Komentář :     Proti papírově silnějšímu soupeři jsme nastopili ve velkém stylu. Bylo sice znát, že Dolní Břežany kombinují mnohem více než Slapy, a tak vstřelili i úvodní branku, ale zanedlouho, po nádherně kopnutém přímém kopu, kdy Jarda Hájek nekompromisně uklidil míč  „pod víko“ jsme vyrovnali. Pak ještě do poločasu Slapy vstřelily další gól.  Konkrétně Pepa Nádraský a výsledek 2:1 pro nás, vypadal velice slibně. Hrál se pěkný fotbal s šancemi na obou stranách a Slapy měly nakročeno k slušnému  výkonu.     Jenže co se dělo druhou půli, lze označit jako totální propadák. Góly dávali jen hosté, nejprve vyrovnali a pak zvyšovali postupně svůj náskok až na 2:5. Za Slapy akorát snížil opět Pepa Nádraský, ale to nebylo nic platné. Ještě v závěru Břežany vstřelily 6. gól a výsledek 3:6 nepotřebuje dalších komentářů. Jakoby došla všem hráčům síla, zejména tedy obraně i když záloha a její defenzivní činnost se dá označit za téměř nulovou. Od předposledního místa (možné sestupující) nás dělí pouze jeden bod ! V nadcházejících utkáních, tedy musíme bodovat.

Sestava :Střídání : Sooky za Šmída

Kopp Šmíd
Matoušek T.Čeleda Petrák
T.Müller
Zeman Hájek Nádraský(c)
Pergler Vohralík

Branky : 2x HájekSudí : Hanák

Komentář :

    Slapy nastoupily proti doposud poslednímu Kamennému Přívozu. V tomto zápase jsme museli nutně bodovat, abychom oddálili případný sestup. Sestava se sešla jen tak tak, ke zklamání mnoha fanoušků nedorazil ani „ostrostřelec“ Broňa a tak na domácí střídačce bylo zcela prázdno. Zápas provázelo velké množství nepřesností na obou stranách ! Slapy zahodily i několik vyložených šancí, ale i přesto se ujaly vedení, po poctivě vybojovaném míči od Tomáše Čeledy zavěsil Jarda Hájek. Nic převratného se do konce půle již nestalo.      Naši hráči nepolevovali a hlavně chtěli pojistit jednogólové vedení . Ale po 10-ti minutách druhé půle bylo vše úplně jinak. Soupeř z „Kameňáku“  vstřelil vyrovnávací branku z rychlého protiútoku . Naštěstí jsme nevěšeli hlavy a bojovali jsme, což se vyplatilo hned za dalších  10 minut přišel gól na 2:1, znovu po souhře Čeleda > Hájek . Soupeř začal hrát velice tvrdě  a tak padlo mnoho žlutých karet dokonce i gólman hostí obdržel žlutou po slovním komentáři směrem k sudímu. Bohužel se zranil obránce „Casey“ a Slapy museli dohrávat v početní nevýhodě. Nakonec ale ubránily velice důležitý výsledek 2:1.

Sestava :Střídání : -

Kopp Šmíd
Matoušek T.Čeleda Petrák
T.Müller
Zeman Hájek Nádraský(c)
Vohralík Pergler

Branky : HájekSudí : Lébl

Komentář :

    Zcela prázdná lavička a všelijak slepená sestava, to zdobí Slapským tým již delší dobu, nebylo tomu jinak ani v utkání proti nevyzpytatelnému mužstvu z Jesenice B.Utkání se odehrávalo na Vesteckém „močále“ kde prozatím mužstvo z Jesenice hostuje . Ale Slapský tým nic neodradilo a šel se poprat o tři body . Vše tomu nasvědčovalo hned od prvních minut, když  ze standardní situace skóroval Jarda Hájek.Řadu šancí měl i náš nepříliš velký útočník zvaný „Šimpy“ ale netrefil bránu. Hráči z Jesenice se ale stačili herně zvednout a do prvního poločasu vstřelili poněkud málo vídané góly a to rovnou z rohového kopu.    Druhý poločas byl provázen řadou nepřesností a zbytečných faulů. Hráčům opět došla fyzička a pod velkým tlakem nedokázali udržet slibný výsledek z poločasu. Konečný výsledek 5:1 hovoří za vše.

Sestava :Střídání : -

Kopp Šmíd
Sleza L.Chroust(st.) Sooky
T.Müller
Zeman Hájek Lukeš
Petrák T.Čeleda

Branky : 3x Hájek, Nádraský, Pergler, KoppSudí : Půček

Komentář :    Důležitá výhra okořeněná šesti góly ! Výkon , alespoň z části podobající se tomu to jsme ještě na jaře nepředvedli. Hráči se nabízeli, přihrávky byly adresované (až na pár výjimek) přesně na nohu a šance jsme proměňovali v góly. Soupeř si příliš nevěděl rady. V tomto utkání se konečně podařilo Jardovi Hájkovi dovršit  tak vytoužený hattrick, většinou po individuálních akcích. Společně s Tomášem Čeledou patřil k nejlépe hrajícím hráčům. Trefili se i Pepa Nádraský a Ivan Pergler jenž pěknou střelou nedal brankáři žádnou šanci zakročit. V závěru  skóroval  i Ondra Kopp střelou z úctyhodné dálky do prázdné branky.      Slapy si touto výhrou definitivně pojistily setrvání  ve III.třídě a můžeme jen doufat, že takovéto výkony budou předvádět častěji .

Sestava :Střídání : Sooky za Nádraského

Kopp Šmíd
Sleza T.Čeleda Hájek
T.Müller
L.Matoušek Zeman Nádraský
Pergler Petrák

Branky : HájekSudí : -

Komentář :

    Poslední zápas sezony se odehrál na velice kvalitním hřišti v Psárech. Slapský tým nastoupil v nepříliš očekávané sestavě, v bráně nejzkušenější gólman široko daleko Ota Jermář a v útoku slavný „Bruno Banány“ Sooky . Ať už byla sestava jakákoliv, každý z hráčů se chtěl porvat o vítězství. Od prvních minut se hrál fotbal jako na Spartě, oba týmy bojovaly, hra se přenášela z jedné strany na druhou a nechyběla ani přestřelka, ale přesto diváci v první půli gól neviděli. Druhá půle byla ve stejném herním projevu jako ta první, platil stále stejný vyrovnaný výsledek, nic nezměnily ani zahozené tutovky Pepíka Nádraského, nebo „Bruna Banányho“. Zápas se chýlil ke konci a každý věřil v remízu. Ale kdo by vsadil plichtu, prohrál by ! Po vybojovaném balónu na velkém vápně vystřelil Jarda Hájek přesně mířenou střelu k pravé tyči, doposud skvělý brankář hostů neměl žádnou šanci. Tento gól zvedl ze sedačky i bývalého fotbalistu Pavla Kuku, který se přijel podívat na kvalitní fotbal.     Dále se nic závratného nestalo a tak Slapy zakončily sezónu 2009/2010 výhrou 0:1 na půdě Psár.

Sestava :Střídání : -

Kopp Šmíd
Sleza T.Čeleda Sooky
Jermář
L.Matoušek Hájek Nádraský
Pergler Zeman